Zauvek tvoja - Elizabet Gilbert

999,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788677105068
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Ova duhovita i pronicljiva knjiga pruža odgovore na složena pitanja o pravoj ljubavi u stvarnom svetu koji nas okružuje.

Na kraju knjige Jedi, moli, voli, Elizabet se zaljubljuje u Felipea, Brazilca koji ima australijsko državljanstvo. Pošto se sele u Ameriku, dvoje zaljubljenih zaklinju se na večnu vernost jedno drugom, ali i obećavaju da se nikada neće venčati pod bilo kakvim okolnostima, jer su oboje nedavno prošli kroz neprijatan razvod. Međutim, njihovo obećanje dovedeno je u pitanje kada zvaničnici vlade Sjedinjenih Američkih Država, posle neočekivanog hapšenja Felipea na graničnom prelazu, daju paru mogućnost da bira – ili će se venčati, ili Felipe više nikada neće moći da kroči na američko tlo.

U ovoj knjizi Elizabet Gilbert, na inteligentan i osećajan način, iskreno pokušava da reši probleme posvećenosti, zaljubljenosti i vernosti, imajući u vidu sva društvena očekivanja i rizike koji prate zajednički život. Knjiga Zauvek tvoja jasno veliča život sa svim onim dobrim i lošim posledicama koje istinska, prava ljubav nosi sa sobom.

Povez knjige : broširani

Strana : 269

Format knjige : 145x205 mm

Pismo : latinica

Informacije

SKU
9788677105068
Kategorije
Težina
0.33 kg
Proizvođač
Format
/
Jezik
srpski
Izdavač
VULKAN IZDAVAŠTVO
Pisac
Elizabet Gilbert
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek