Zapadna Srbija - Jovan I. Deretić

1.485,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788684371661
Na zalihama

Opis

Knjiga "Zapadna Srbija" autora Jovana I. Deretića predstavlja istorijski pregled i osvrt na zapadne srpske zemlje, s posebnim fokusom na njihovo istorijsko nasleđe. Autor ističe značaj očuvanja srpskog istorijskog nasleđa i upozorava na nemar koji je srpski narod pokazivao prema svojoj istoriji, što je imalo negativne posledice kako u prošlosti, tako i u sadašnjosti.

U knjizi, Jovan I. Deretić obrađuje temu zapadnih srpskih zemalja i posvećuje pažnju njihovom istorijskom razvoju, kulturi, običajima i identitetu. Naglašava važnost da Srbi sami istražuju i zapisuju svoju istoriju kako bi se izbeglo nametanje tuđih tumačenja i određivanje istorijskih prava od strane drugih naroda, koji često imaju neprijateljske stavove prema Srbima.

Ova knjiga nudi čitaocima nove i manje poznate informacije o zapadnim srpskim zemljama, kako bi se bolje razumela njihova prošlost i doprinos srpskom kulturnom nasleđu. Autor želi podstaći interesovanje za proučavanje sopstvene istorije među čitaocima i pružiti im dodatno znanje o zapadnoj Srbiji.


Povez knjige : tvrd

Strana : 193

Format : 25 cm

Pismo  : ćirilica

Informacije

SKU
9788684371661
Kategorije
Težina
0.5 kg
Proizvođač
Broj strana:
193
Format
17 X 24 cm
Jezik
srpski
Izdavač
GANEŠA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Jovan I. Deretić
Pismo
ćirilica
Povez knjige
tvrd