10%

Zaire - Danijel Jovanović

1.080,00  RSD (sa PDV-om) 1.200,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788676743971
Na zalihama

Opis

Dok čarobna reč "Zaire" zalazi među koricama ove knjige, čitaoci će biti povučeni u zagonetni svet Pokrajine, gde stroga pravila i nemilosrdna patrijarhalna hijerarhija oblikuju život svakog stanovnika. U ovom surovom okruženju, ljudi se nadaju da će slediti pravila kako bi umilostivili četiri vrhovna božanstva i zaustavili zle sile koje prete njihovom svetu.

No, sudbina je rezervisala poseban plan za Zaire, devojku plamene kose rođenu u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu. Njena potraga za Herojem, najavljenom od strane Velikog Vrača, vodi je kroz nepoznate svetove i fantastična iskustva.

Danijel Jovanović, majstor pripovedanja, vodi čitaoce kroz ovu priču o odrastanju, prepletenom bajkovnim elementima i različitim mitologijama. Ova knjiga istražuje teme kao što su lojalnost, hrabrost, prijateljstvo, porodica, religija i rodoljublje, ali takođe i snagu pripovedanja, toleranciju, rodnih uloga, nasilje i opasnosti koje proizilaze iz slepog poštovanja nametnutih dogmi.

"Zaire" je knjiga koja će osvojiti srca čitalaca i ostaviti traga u svetskoj književnosti. Glavna junakinja, sa svojom hrabrošću i neustrašivošću, postaje prava književna junakinja našeg doba. Danijel Jovanović nas vodi na nezaboravno putovanje kroz ovaj čarobni svet Pokrajine, gde svaka stranica otkriva nove tajne i avanture. Ova knjiga će vas zaintrigirati, inspirisati i ostaviti vas zamišljenim nad čudesima i tajnama koje čekaju iza svakog ugla.

Informacije

SKU
9788676743971
Težina
0.45 kg
Proizvođač
Broj strana:
349
Format
21 cm
Jezik
srpski
Izdavač
OTVORENA KNJIGA
Godina izdanja knjige
2023
Pisac
Danijel Jovanović
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi