10%

Vladari sveta - Istorija Iluminata - Bojan Timotijević

792,00  RSD (sa PDV-om) 880,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 1
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660111878
Na zalihama

Opis

Knjiga Vladari sveta - Istorija Iluminata prvenstveno ima za cilj da vas edukuje, i upozna sa pravom istorijom Reda Iluminata, i kakav su oni, u istorijskom smislu, ostavili trag. U ovoj knjizi, autor je napravio svojevrstan istorijski presek, podižući veo sa dugo skrivanih Tajni Iluminata i njima sličnih Redova i Organizacija.

Naslov knjige sugeriše, da su Iluminati "Vladari Sveta , ali ne u konspirološkom smislu, već u Duhovnom; po autoru, oni su zapravo Prosvetljenih Mudraca i Alhemičara, koji usmeravaju čovečanstvo Bratstvu, Jednakosti i Slobodi.

Adam Vajshaupt je osnovao, ili oživeo, tajni Red Iluminata, 1. maja 1776. godine; i to je zvanična istorijska činjenica. Većina istoričara veruje da su Iluminati prvobitno regrutovali samo visoko pozicionirane Masone, koji su se nakon što je bavarska vlada zabranila Iluminate, suočili sa optužbom da su ostali pod kontrolom Iluminata. Oni su to poricali, ali, nesumnjivo je da su Iluminati itekako uticali, ne samo na Masoneriju, već i na društveno-političke događaje, što je njihovim neprijateljima, tada, ali i danas, poslužilo da u javnost plasiraju dezinformacije i laži; o navodnom "tajnom planu" za osvajanje sveta.

Tako se o Iluminatima u javnom mnjenju stvorila slika, kao "Vladarima iz Senke", koji tobože kontrolišu sve aspekte života i kroz subverzivne  metode uništavaju sadašnji, i stvaraju Novi svetski poredak.Povez knjige : tvrd

Strana :270

Format : 14,5 x 20,5 cm

Pismo  : latinica

Informacije

SKU
9788660111878
Kategorije
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Format
14,5 x 20,5 cm
Jezik
srpski
Izdavač
MALI PRINC
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Bojan Timotijević
Pismo
latinica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi