10%
  • Veštica istine - Suzan Denard
  • Veštica istine - Suzan Denard

Veštica istine - Suzan Denard

809,00  RSD (sa PDV-om) 899,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788660354916
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Na kontinentu koji se nalazi na ivici rata, dve veštice drže sudbinu u svojim rukama. 

Mlade veštice Safija i Izelda imaju naviku da upadaju u nevolje. Nakon sukoba sa moćnim esnafskim starešinom i njegovim nemilosrdnim krv-vešcem, drugarice su primorane da napuste svoj dom.

Safi, po svaku cenu, mora da izbegne hvatanje jer ona je retka veštica istine, sa sposobnošću da razlikuje istinu i laž. Mnogi su spremni da ubiju za takav magijski dar, i zato Safi mora da ga skriva- u suprotnom će biti iskorišćen u sukobu između carstava.

Na dvoru, Safi slučajno sreće princa Merika i on, protiv svoje volje, postaje njen saveznik. Ali pomoć možda neće usporiti krv-vešca koji im je za petama. Sve što Safi i Izelda žele je sloboda, ali pred njima je opasnost. S nadolazećim ratom, krhkim primirjima i magičnim zarazama koje pustoše zemlju, drugarice će morati da se bore protiv careva i njihovih plaćenika. Jer neki od njih neće prezati ni od čega, ne bi li se dokopali veštice istine.

Majstorski ispričana priča koja obiluje političkim intrigama, magijom, monstruoznim scenama borbi, mitskim stvorenjima, legendarnim proročanstvima, vrtoglavim avanturama, pa čak i romasama. Ova knjiga će ostaviti čitaoca da bez daha čeka njen nastavak.

                                    -School Library Journal


Format: 140 x 200  mm 

Pismo: latinica
Povez: mek 
Broj strana: 392

Informacije

SKU
9788660354916
Težina
0.5 kg
Proizvođač
Broj strana:
392
Format
140 x 200 mm
Jezik
srpski
Izdavač
PUBLIK PRAKTIKUM
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Suzan Denard
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi