10%
  • Veruj i dobićeš - Melisa Alvarez
  • Veruj i dobićeš - Melisa Alvarez

Veruj i dobićeš - Melisa Alvarez

855,00  RSD (sa PDV-om) 950,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660355760
Na zalihama

Opis

Univerzum želi da postignete sve što želite u životu, a uz pomoć ove praktične knjige vi to i možete da učinite. Veruj i dobićeš  je moćna referentna knjiga koja proučava četrdeset prirodnih zakona univerzuma kroz realistični pristup. Ove prirodne zakone možete da koristite da biste svesno radili na ostvarivanju svojih ciljeva.

Melisa Alvarez posvetila je po jedno poglavlje svakom od ovih zakona, upotpunivši sve opisom zakona i njegovim istorijatom, odgovarajućim afirmacijama, korisnim savetima za primenu zakona i vežbama koje možete odmah da radite. Veruj i dobićeš olakšava nam primenu ovih prirodnih zakona i pomaže nam da razumemo kako nas oni povezuju sa univerzumom. Kada znate kako da pravilno kombinujete svoje misli, osećanja, uverenja i očekivanja sa pozitivnom energijom, duhovno se razvijate i počinjete da živite srećno u izobilju.

Rad sa prirodnim zakonima univerzuma dovešće do promena u načinu na koji reagujete na situacije u svom životu. Naučićete kako da prepoznajete pozitivne mogućnosti u svemu, umesto da pretpostavljate najgore ili primećujete ono negativno, i dovešće do toga da se osećate kao jedno sa svime što postoji.

Inspirativna knjiga prepuna praktičnih saveta. Duhovni zakoni univerzuma mogu da rade za naše dobro ili protiv nas, a Melisa Alvarez pokazuje nam kako da ih navedemo na to da svaki put rade za nas.

Natali V. Herman, autorka knjige The Art of Good Habits


Povez knjige : mek

Strana : 267

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660355760
Kategorije
Težina
0.45 kg
Proizvođač
Broj strana:
267
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Melisa Alvarez
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi