10%
  • Već si ovde - Dr Leo Galand
  • Već si ovde - Dr Leo Galand

Već si ovde - Dr Leo Galand

612,00  RSD (sa PDV-om) 680,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 1
Kod proizvoda - SKU 9788660355845
Na zalihama

Opis

Prvi deo slušanja sebe zahteva od nas da postavimo sebi pitanje: Da li sam ja ono što želim da budem?

Već si ovde predstavlja jedinstven dijalog između oca i njegovog preminulog sina u kojem očev analitički, naučnički um pokušava da shvati istine iz druge ravni postojanja – one koja je, uprkos svemu, neodvojiva od naše sopstvene.

To je priča o smrti Galandovog dvadesetdvogodišnjeg sina Kristofera. Nakon što je doživeo neposredan vizuelni prikaz svog preminulog sina, dr Galand postaje uveren da naša duša nastavlja da živi i posle smrti, nakon čega potpuno menja svoje shvatanje života i njegove svrhe.

Knjiga je nazvana po Kristoferovoj poslednjoj poruci ocu, u kojoj on opisuje raj kao „večnu sadašnjost”, u kojoj smo svi zajedno, čak i oni među nama koji još uvek žive svoj zemaljski život. „Opusti se”, rekao je Kristofer ocu. „Ti si već ovde, znaš.”

Kristofer je bio dete sa oštećenjem mozga i posebnim potrebama, koje je okolinu iznenađivalo nepredvidivim ponašanjem i neobjašnjivim zapažanjima. Nakon smrti, otkrio mi je istinsku svrhu svog života: da bude duhovni učitelj koji podučava druge preispitivanjem njihovih pretpostavki i očekivanja. Pokazao mi je da je ljudska duša neuništiva i da postojanje kosmosa zavisi od individualne svesti, jer je sâm univerzum čin ljubavi.


Povez knjige : mek

Strana : 163

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660355845
Kategorije
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Broj strana:
112
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Leo Galand
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi