10%
  • Upomoć, prijateljice! - Isidora Bjelica, Jovana Hiesmayr
  • Upomoć, prijateljice! - Isidora Bjelica, Jovana Hiesmayr

Upomoć, prijateljice! - Isidora Bjelica, Jovana Hiesmayr

719,00  RSD (sa PDV-om) 799,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 1
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788652127115
Na zalihama

Opis

Posle čitanja knjige Upomoć, prijateljice!, prijateljice će shvatiti kako da svoje najintimnije razgovore uz kafu ili čaj pretvore u isceljujuće seanse.

Cela istorija duhovnosti se bavi pitanjem kako da postanemo bolji ljudi u svetu u kojem smo se našli a da ne znamo zašto. Šokantna otkrića Jovane Hiesmayr i Isidore Bjelice idu korak dalje od „moći pozitivnog mišljenja“, koje počiva na tezi da smo sami krivi za sve nesreće i bolesti koje nam se dešavaju, odnosno da one imaju svoj uzrok u negativnim mislima. Dve prijateljice, koje su prošle stotine različitih terapeutskih tehnika, zajedno su došle do najefikasnije, koju su isprobale na sebi. Revolucionarnost dualne terapije ogleda se u tome što nas uči kako da slomljeno, naizgled ružno, loše, traumatično pretvorimo u lepo i u izvor spoznaje i dobrote. Upomoć, prijateljice! daruje ta znanja i metode svima koji tragaju za smislom, a kojima bi za to inače bile potrebne decenije otkrivanja i učenja. Zahvaljujući ovoj knjizi uvidećete da se prosvetljenje dešava na nivou emocije i naučiti kako da bol i nemoć pretvorite u snagu i radost uz pomoć svojih prijateljica. 

„Knjiga Upomoć, prijateljice! lepršavo štivo o teškim pitanjima, ozbiljan udžbenik o radu na sebi uz šešir, smeh i obavezan erl grej.“ Minja ŽupanjevacPovez knjige : broširani

Strana : 205

Format : 13x20 cm

Pismo  : latinica

Informacije

SKU
9788652127115
Kategorije
Težina
0.3 kg
Proizvođač
Format
13x20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Isidora Bjelica
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi