10%
  • Umeće življenja - Tič Nat Han
  • Umeće življenja - Tič Nat Han

Umeće življenja - Tič Nat Han

612,00  RSD (sa PDV-om) 680,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 2
Kod proizvoda - SKU 9788660356712
Na zalihama

Opis

Čovečanstvo je iznedrilo mnogo nadarenih umetnika, muzičara i arhitekata, ali koliko nas je savladalo veštinu stvaranja srećnih trenutaka - za sebe i za ljude oko nas?

 

U ovim teškim vremenima jako je važno da razumemo sebe i svet. Imamo toliko pitanja i ona nas opsedaju i noću i danju, svesno ili nesvesno. U ovoj značajnoj knjizi, zen majstor Tič Nat Han - jedan od najuvaženijih duhovnih vođa u svetu danas - otkriva umeće svesnog življenja koje nam pomaže da odgovorimo na ona najdublja pitanja o životu i iskusimo sreću i slobodu za kojima žudimo.

Prvi put Tič Nat Han predstavlja sedam transformativnih meditacija koje nam prikazuju naše živote, naše veze i našu međusobnu povezanost sa svetom oko nas iz jedne nove perspektive. Zasnovano na govorima koje je održao pre nego što je iznenada završio u bolnici i pozivajući se na intimne primere iz svog života, Tič Nat Han nam pokazuje kako nas ovih sedam meditacija može osloboditi da živimo srećne, spokojne i aktivne živote, i kako nam mogu pomoći da se suočimo sa starenjem i umiranjem uz znatiželju, radost i bez straha.

Ova knjiga koja sadrži suštinu Budinog učenja i Tič Nat Hanove dirljive, bezvremene i pronicljive reči daje duhovnu dimenziju našim životima. Tu se ne radi o naporu da se pobegne od života ili da se obitava na nekom mestu blaženstva van ovog sveta. Umesto toga, ovaj put nam omogućava da otkrijemo odakle dolazimo i gde idemo, i da pre svega stvorimo sreću, razumevanje i ljubav kako bismo duboko proživeli svaki trenutak svog života, baš ovde gde smo.


Povez knjige : mek

Strana : 135

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660356712
Kategorije
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Broj strana:
135
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Tič Nat Han
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi