10%
  • Trn u grudima I-II - Kolin Mekalou
  • Trn u grudima I-II - Kolin Mekalou
  • Trn u grudima I-II - Kolin Mekalou

Trn u grudima I-II - Kolin Mekalou

1.258,00  RSD (sa PDV-om) 1.398,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788652129287
Na zalihama

Opis

Roman po kojem je snimljena hit serija Ptice umiru pevajući.

TRN U GRUDIMA svakako pripada zlatnom dobu ljubavnih romana, a u toj klasi doseže najviše domete i znatno prevazilazi žanrovske okvire.

Trn u grudima
 je najčitanija ljubavna pripovest sedamdesetih i osamdesetih godina dvadesetog veka, pravo remek-delo svoga žanra. Serija snimljena 1983. po ovoj knjizi, kod nas emitovana pod naslovom Ptice umiru pevajući, bila je i na našim prostorima jedna od najgledanijih serija svih vremena. Ovoga puta pod naslovom Trn u grudima, zanosna priča o Megi i Ralfu ponovo je pred čitaocima, i starim i novim. 

Trn u grudima obuhvata period od preko pola veka, tri generacije i dva kontinenta. Megi je kći siromašnih australijskih naseljenika zaljubljena u nepregledne ravnice australijskih zabiti. Ralf je mladi sveštenik koji Australiju doživljava kao robiju. Njegove ambicije su usmerene na drugu stranu, ka Vatikanu, ali u trenutku kada ugleda usamljenu, zanemarenu desetogodišnju Megi, poželeće da se i sam poigra Tvorca i oblikuje njen život, ne sluteći šta će to njemu doneti u budućnosti, kada bude izrasla u ženu.


Format: 13x20 cm
Broj strana: 368 + 352
Pismo: Latinica
Povez: Mek

 


Informacije

SKU
9788652129287
Težina
0.9 kg
Proizvođač
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Kolin Mekalou
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi