10%

Tri najbolje metode ranog razvoja - Irina Maljceva

1.044,00  RSD (sa PDV-om) 1.160,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788660356163
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Knjiga Tri najbolje metode ranog razvoja zasnovana je na višegodišnjem iskustvu rada sa decom. Autorka knjige, iskusni pedagog Irina Maljceva, kreirala je jedinstveni priručnik, u kome je sakupila i uredila sve ono najbolje što se nalazi u metodama tri velika pedagoga XX veka: Marije Montesori, Glena Domana i Nikolaja Zajceva. Počnite da ih praktikujete i bićete iznenađeni koliko se brzo vaše dete razvija!

 

Uz pomoć ove knjige bićete u stanju da organizujete radionicu ranog razvoja ne izlazeći iz svoje kuće, da obezbedite intelektualni i emocionalni razvoj deteta, te da ga brzo naučite čitanju metodom „celih reči“. Na vama je da odlučite da li ćete vežbe koristiti u celini ili delimično, da li ćete detaljno pratiti instrukcije ili pokušati da u njih unesete i nešto svoje. Koji god pravac kretanja kroz knjigu izaberete, mi vam želimo mnogo uspeha!

 

Šta se u knjizi nalazi?

• Oblici i metode učenja po načelima Montesori pedagogije

• Montesori praktikum

• Škola Glena Domana i metoda „celih reči“

• Kućna radionica čitanja

• Obrazovna metodologija Nikolaja Zajceva

• Tehnike računanja

 

Tri metode ranog razvoja, različite po mnogim „tehničkim“ parametrima, naveli smo kao najbolje zbog svojih sličnosti – zahvaljujući njima, moguće je učiti dete onome što je najvažnije: da gleda i vidi, sluša i čuje, da se raduje druženju; da upija utiske, zvuke, mirise; da spretno rukuje predmetima i sa interesovanjem manipuliše slovima i ciframa. Drugim rečima, ove metode pomoći će detetu da kroz život sakuplja iskustva i uči sa zadovoljstvom.

 

Knjiga Tri najbolje metode ranog razvoja iz autorske serije Irine Maljceve sastavni je deo kolekcije Veselo se igramo zajedno i namenjena je roditeljima dece uzrasta do tri godine. Preporuke će vam pomoći da izaberete ono što svakom detetu odgovara i da s lakoćom sastavite individualni program razvoja.


 

Broj strana: 227
Format: 150 x 230 mm
Pismo: latinica 
Povez: mek 

Informacije

SKU
9788660356163
Kategorije
Težina
0.33 kg
Proizvođač
Broj strana:
227
Format
150 x 230 mm
Jezik
srpski
Izdavač
PUBLIK PRAKTIKUM
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Irina Maljceva
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek, broširan

Preporučeni proizvodi