10%
  • Svođenje računa - Džon Grišam
  • Svođenje računa - Džon Grišam

Svođenje računa - Džon Grišam

981,00  RSD (sa PDV-om) 1.090,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788663692404
Na zalihama

Opis

Pit Bening je bio omiljeni sin Misisipija - odlikovani heroj Drugog svetskog rata, glava istaknute porodice, farmer, otac, komšija i vjerni član metodističke crkve. Onda je jednog hladnog oktobarskog jutra rano ustao, odvezao se u grad i počinio šokantan zločin. Pitova jedina izjava - šerifu, njegovim advokatima, sudiji, poroti i njegovoj porodici - glasila je: "Nemam šta da kažem." Nije se bojao smrti i bio je voljan da zadrži za sebe svoj motiv. Do groba.

U velikom romanu za razliku od svega što je ranije napisao, Džon Grišam nas vodi na nevjerovatno putovanje, od američkog Juga, preko džungle na Filipinama tokom Drugog svjetskog rata, do ludnice ispunjene tajnama u sudnici gdje Pitov branilac očajnički pokušava da ga spasi.

„Džon Grišam je majstor pravne fikcije, a njegov poslednji roman počinje bukvalnim praskom - i onda putuje unazad kroz strahote rata da istraži šta čini heroja, šta čini negativca, i koliko je tanka linija između njih", napisala je Džodi Pikolt, takođe autorka bestselera.
Povez knjige : broširani

Strana : 424

Format : 13x20 cm

Pismo  : latinica

 

Informacije

SKU
9788663692404
Kategorije
Težina
0.5 kg
Proizvođač
Jezik
srpski
Izdavač
KOSMOS IZDAVAŠTVO
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Džon Grišam
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi