10%

Svet u šaci moćnika - Dejvid Ajk

1.485,00  RSD (sa PDV-om) 1.650,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788674462591
Na zalihama

Opis

"Svet u šaci moćnika" je knjiga autora Dejvida Ajka, koji se bavi analizom globalne politike, ekonomije i društva u svetlu zavere moćnih elita koje vladaju svetom. Ajk u ovoj knjizi detaljno opisuje kako se svetom upravljaju tajne organizacije i poručuje da su globalne institucije poput Ujedinjenih nacija, Svetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda samo instrumenti za ostvarenje ciljeva tih elita.

Knjiga "Svet u šaci moćnika" pruža uvid u različite aspekte globalne politike, uključujući globalizaciju, terorizam, ratove, kontrolu medija, tehnološki razvoj, i mnoge druge teme. Ajk u ovoj knjizi upozorava na opasnost koju predstavljaju te moćne elite koje pokušavaju da ostvare svoje ciljeve na štetu običnih ljudi i čovečanstva u celini.

Ova knjiga je idealna za sve one koji žele da saznaju više o tajnim organizacijama i globalnoj politici, ali i za one koji traže alternativne poglede na svet i izazovu zvaničnu verziju stvari. Poručivanjem ove knjige ćete dobiti uvid u mnoge teme koje su često prenebregnute u medijima, ali koje mogu biti ključne za razumevanje savremenog sveta.


Format: 20 cm

Broj strana: 230

Povez: mek

Pismo: Ćirilica

Informacije

SKU
9788674462591
Kategorije
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Broj strana:
238
Format
20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
Admiral Books
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Dejvid Ajk
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi