9%

Sreća je navika - Psihokibernetika - Maksvel Molc

842,00  RSD (sa PDV-om) 935,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788682683179
Na zalihama

Opis

Sa preko 30 miliona prodatih primeraka od njene prvobitne publikacije 1960.godine, knjigu „Sreća je navika-Psihokibernetika“ koriste sportisti, preduzetnici, studenti i mnogi drugi, kako bi postigli ciljeve koje će im promeniti život iz korena.

Bez obzira na to da li je vaš cilj gubitak težine, završetak studija, osnivanje startup kompanije, mentalna stabilnost ili promena sopstvene slike o sebi, uz metode dr. Maksvela Molca, otkrićete da vaši ciljevi ne samo da nisu nedostižni već ih je vrlo jednostavno ostvariti.

Ako možete razmišljati, brinuti ili vezati pertle, možete biti srećni i uspešni.

Knjiga koja će zauvek promeniti vaš život i način na koji razmišljate! Upravo ste dobili linije koda koje će vaš mozak isprogramirati na uspeh.

  • ” Mada sam u početku bio skeptičan zbog imena Psihokibernetika koji stoji u naslovu knjige, sada sa sigurnošću mogu da kažem da uz ovu sjajnu knjigu dr Maksvela Molca, dostizanje uspeha i sreće nikada nije bilo jednostavnije.”
  • “Ovo je jedina knjiga koju treba da pročitate da biste bili srećni. Želimo da se zahvalimo gospodinu Molcu na ovoj genijalnoj knjizi i ujedno izrazimo žaljenje što je nismo pročitali sa 12 godina.”

Povez knjige : broširani
Strana : 256
Format knjige : 21 cm
Pismo : latinica

Informacije

SKU
9788682683179
Kategorije
Težina
0.45 kg
Proizvođač
Jezik
srpski
Izdavač
FINESA
Pisac
Maksvel Molc
Pismo
latinica
Povez knjige
broširan

Preporučeni proizvodi