Soulfood - Recepti za srećniji život - Žana Poliakov

1.099,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788610020731
Na zalihama

Opis

Žana Poliakov (1973) je autorka bestseler trilogije o zbunjenosti (Lovemarks – još jedna knjiga o zbunjenosti, I AM LOVE – još jedna knjiga o zbunjenosti i ONA ZNA – knjiga o zbunjenosti koja to više nije) i najprodavanije motivacione iliti self-help knjigeSOULFOOD  sensational uvod u srećniji život. Njene knjige su mnogima postale svojevrsna biblija, a njen stil pisanja i životni principi su prepoznatljiva inspiracija u čitavom regionu kako kroz knjige tako i kroz kolumne u magazinima i online postove.

Self-help cookbook. Pomozite sebi. Naučite nešto o hrani.

Sa Žanom je sve uvek lično i vrlo zabavno… napisao je jednom njen publisher i dramaturg Stevan Vraneš dok je uređivala Sensu, magazin za srećniji život.

Život koji kreiramo je naše umetničko delo stoga je gradski život zamenila životom u prirodi. Živi na ranču, van grada. Juri sunce po planeti kao i svaka bosonoga kontesa. Urednica Života i direktorka Svemira. Ne shvata sebe previše ozbiljno, a svako malo objavi neku knjigu koju čitaoci obožavaju i rado ih poklanjaju prijateljima i dragim osobama.

„Za nekoga sam čarobnica, za nekoga veštica.
A svako od nas vidi svet onakav kakav je on sâm.“ 

www.zanapoliakov.com

 

Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
Povez knjige: tvrd
Pismo: latinica

Informacije

SKU
9788610020731
Težina
0.36 kg
Proizvođač
Broj strana:
296
Format
14,5x20,5 cm
Jezik
srpski
Izdavač
VULKAN IZDAVAŠTVO
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Žana Poliakov
Pismo
latinica
Povez knjige
tvrd