10%

Solunska 28 - O seksu, drogi i rokenrolu - Dr Nele Karajlić

989,00  RSD (sa PDV-om) 1.099,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788652149537
Na zalihama

Opis

Ova knjiga predstavlja dugoočekivani zaključak trilogije Solunska 28 autora Dr. Neleta Karajlića. Kroz ovu trilogiju, autor nas vodi kroz bogat i uzbudljiv narativ o sudbini jedne adrese na Dorćolu i generacijama koje su tu živele. Ovaj zaključni deo otvara novo poglavlje u stvaralačkoj biografiji Dr. Karajlića, umetnika koji je već četiri decenije oblikovao muziku, glumu, režiju i književnost.

Ova knjiga predstavlja svojevrstan pogled u alternativnu prošlost, gde je raspad Jugoslavije sprečen zahvaljujući poverenju svih njenih naroda u rokenrol. Kroz ovu satiričnu prizmu, autor nam omogućava da razmišljamo o tome kako bi stvari mogle biti drugačije i kako je muzika mogla da ima značajnu ulogu u oblikovanju istorije.

Dr. Nele Karajlić, svojim nepresušnim smislom za humor, donosi nam jedinstven i zabavan pogled na svet i istoriju, istovremeno nas podstičući da razmišljamo dublje o našem sopstvenom društvu i vrednostima. Ova knjiga će verovatno privući čitaoce koji su već uživali u prethodnim delovima trilogije Solunska 28 i sve one koji traže satiričan i inteligentan pogled na istoriju i društvo.

Informacije

SKU
9788652149537
Kategorije
Težina
0.42 kg
Proizvođač
Broj strana:
328
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2023
Pisac
Dr Nele Karajlić
Pismo
ćirilica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi