10%
  • Sinklerova strast - Dž. S. Skot
  • Sinklerova strast - Dž. S. Skot

Sinklerova strast - Dž. S. Skot

719,00  RSD (sa PDV-om) 799,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788652132553
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Bestseler autorka New York Timesa.

Dante Sinkler nikad nije mnogo mario za veliko porodično bogatstvo koje je nasledio. Taj seksi milijarder celog života samo je želeo da postane policijac i sada je detektiv odeljenja za krvne delikte u Los Anđelesu, i to đavolski dobar detektiv. Ali kada ga na dužnosti teško ranjavaju i kada prilikom te pucnjave izgubi partnera, mora da se povuče u svoj letnjikovac u Ejmsportu u Mejnu, da se oporavi. 

Sara Bakster, briljantna mlada lekarka, bori se s posledicama strogog vaspitanja i pokušava da zaboravi događaje iz prošlosti. Nedavno se preselila iz Čikaga, gde je doživela velike neprijatnosti, u uspavani Ejmsport u nadi da će tu naći mir. 

Tvrdoglavi Dante je Sarin pacijent, a već od njihovog prvog susreta svesni su magnetne privlačnosti. Njih dvoje su sušte suprotnosti, no ipak je nemoguće ignorisati strasti koje se rasplamsavaju. Iznenada, prošlost koja progoni Saru još jednom kuca na vrata. Može li se Dante oporaviti od tuge i bola nakon gubitka prijatelja, i može li na vreme otkriti Sarine tajne da bi je zaštitio i spasao?

„Puno uzbuđenja i nežnosti... Izuzetna epizodna radnja se savršeno glatko uliva u glavni tok ljubavne priče, dajući nam zaokruženo, celovito delo.“  Publishers Weekly

                                                          

Format: 13x20 cm
Broj strana: 288
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Informacije

SKU
9788652132553
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Broj strana:
288
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Dž. S. Skot
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi