9%
  • Roditeljovanje - Zoran Milivojević
  • Roditeljovanje - Zoran Milivojević

Roditeljovanje - Zoran Milivojević

1.139,00  RSD (sa PDV-om) 1.265,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788664230452
Na zalihama

Opis

Zašto se vaspitanje ne može svesti na pružanje ljubavi? Kako napraviti balans između ljubavi i discipline? Kako odgajati dete da postane funkcionalni odrasli - samo su neka od pitanja sa kojima se bavi, ali i nudi moguće odgovore dr Zoran Milivojević, psihoterapeut u knjizi u kojoj su sabrani tekstovi koje autor već godinama objavljuje u Politici.

Kako postoji posebno zanimanje roditelja za autorove tekstove na temu vaspitanja dece, izdavač se odlučio da upravo kolumne koje se tiču problema vaspitanja i odnosa roditelja i dece sabere u posebno izdanje i da ga ponudi onim čitaocima koje zanima isključivo ova tema. U knjizi se, na jednom mestu, nalazi izbor tekstova o vaspitanju koje je objavljivao u Politici od 2009-2017.


Autor naglašava da glavni zadatak roditelja jeste da pripreme dete za samostalni život u ljudskom društvu – da ga socijalizuju i podstaknu samostalnost. Knjiga sadrži predgovor izdavača, kao i dodatak sa autorskim tekstom dr Milivojevića Telesno kažnjavanje dece – da, ali razumno.


Povez knjige : broširani

Strana : 356

Pismo  : latinica

 

Informacije

SKU
9788664230452
Kategorije
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Format
/
Jezik
srpski
Izdavač
PSIHOPOLIS
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Zoran Milivojević
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi