10%
  • Razvijte svoj mozak - Džo Dispenca
  • Razvijte svoj mozak - Džo Dispenca

Razvijte svoj mozak - Džo Dispenca

1.215,00  RSD (sa PDV-om) 1.350,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660357085
Na zalihama

Opis

Knjiga Razvijte svoj mozak detaljno predstavlja ove informacije i pomaže vam da preuzmete kontrolu nad svojim umom objašnjavajući kako misli mogu da izazovu hemijske reakcije usled kojih postajete zavisni od određenih obrazaca i osećanja - uključujući i one koji vas unesrećuju.

Doktor Džo Dispenca decenijama proučava ljudski um - kako on funkcioniše, kako skladišti informacije i zašto neprekidno istrajava na istim obrascima ponašanja. U čuvenom filmu "Šta mi uopšte znamo?!" počeo je da objašnjava kako se mozak razvija - učenjem novih veština, razvijanjem sposobnosti koncentracije usred haosa, čak i isceljivanjem tela i psihe.

A kada znate kako te loše navike nastaju, možete ne samo da prestanete s takvim obrascima, već i da reprogramirate i razvijete svoj mozak, tako da nove, pozitivne i korisne navike mogu da preuzmu njihovo mesto. To možete odmah početi da sprovodite u delo. Vi i samo vi imate moć da promenite svoj um i da razvijete svoj mozak za bolji život - zauvek.

„Dr Džo Dispenca duboko zalazi u neobični potencijal uma. Pročitajte ovu knjigu i dobićete potrebnu inspiraciju da zauvek promenite svoj život.” - Lin Maktagart, autorka knjige Moć osmicePovez knjige : mek

Strana : 420

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660357085
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Broj strana:
42
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Džo Dispenca
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi