10%
  • Putovanje duša - Dr Majkl Njutn
  • Putovanje duša - Dr Majkl Njutn

Putovanje duša - Dr Majkl Njutn

855,00  RSD (sa PDV-om) 950,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660356408
Na zalihama

Opis

OTVORITE VRATA KOJA VODE U SVET DUŠA

Mi smo božanska, ali nesavršena bića koja postoje u dva sveta - materijalnom i duhovnom. Naša sudbina je da prelazimo iz jednog sveta u drugi kroz vreme i prostor, dok učimo kako da ovladamo sobom i razvijamo svoje moći spoznaje. U većini tela - domaćina ne možemo da u potpunosti spoznamo svoju suštinu, ali naše sopstvo se nikada ne gubi zato što uvek ostajemo povezani sa oba sveta.

U Putovanju duša predstavljeni su iskazi dvadeset devetoro ljudi, dati u stanju dubokog hipnotičkog transa u koji ih je uveo dr Majkl Njutn koristeći svoju revolucionarnu tehniku hipnotičke regresije. Dok su se nalazili u stanju nadsvesti, oni su mogli da dopru do svojih skrivenih, blokiranih sećanja na život duše posle smrti fizičkog tela i opisali su sve do najsitnijih detalja šta se dešava sa dušom posle smrti, kuda ona odlazi i kako izgleda duhovni svet u kojem duše borave do trenutka povratka na Zemlju u novom telu.

Saznaćete:

• Šta vidite i šta osećate u trenutku smrti;

• Ko su vaši duhovni vodiči;

• Zašto pripadate određenoj grupi duša u duhovnom svetu i šta tamo radite;

• Kako birate novo telo kada dođe vreme za povratak na Zemlju;

• Koja je svrha života i kako možete da prepoznate svoju srodnu dušu.

Kako je moguće doći do duše pomoću hipnoze? Zamislite da se naš um sastoji od tri koncentrična kruga, od kojih je svaki manji od onog prethodnog i nalazi se unutar njega. Prvi, spoljašnji sloj predstavlja svesni um koji je izvor našeg kritičkog, analitičkog razmišljanja. Drugi sloj je podsvest i tamo nas hipnoza najpre vodi u potragu za skladištem koje sadrži sećanja na sve događaje iz ovog i iz prošlih života. Treći krug je unutrašnje jezgro i ono što nazivamo nadsvesni um. U nadsvesti se nalazi naš istinski identitet i ona predstavlja naš najviši centar mudrosti i perspektive. Sve moje informacije o životu posle smrti dolaze iz tog izvora inteligentne energije.


Povez knjige : mek

Strana : 303

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660356408
Kategorije
Težina
0.44 kg
Proizvođač
Broj strana:
33
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Dr Majkl Njutn
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi