10%
  • Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta - Džil Rapli, Trejsi Murket
  • Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta - Džil Rapli, Trejsi Murket

Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta - Džil Rapli, Trejsi Murket

855,00  RSD (sa PDV-om) 950,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660356132
Na zalihama

Opis

Iako se smatra da je tako, nema istraživanja koja dokazuju opravdanost shvatanja koje trenutno preovladava - a to je da bebe na čvrstu hranu treba da prelaze tako što ih hranimo kašicama. Bebe koje jedu same koriste svoje prirodne sposobnosti da probaju ukuse, teksture, boje i mirise. Dopuštajući im da eksperimentišu s hranom brzinom koja im odgovara, podstičemo njihovu nezavisnost i samopouzdanje a koordinacija oko-ruka, kao i veština žvakanja im se poboljšava.


Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta pouzdan je i praktičan vodič za uvođenje čvrste hrane, zahvaljujući kojem će dete izrasti u sigurnu osobu koja uživa u hrani. Roditeljima će pokazati zbog čega prelazak na čvrstu hranu po meri deteta ima smisla, a oni će biti sigurni u prirodne sposobnosti i instinkte svoje bebe.


Kroz praktične savete o započinjanju, kao i uvid u ono što možete da očekujete, Prelazak na čvrstu hranu po meri vašeg deteta preispituje stav da bebe treba hraniti na kašičicu i pokazuje vam zbog čega je najzdravije da dete jede samo od početka. Bebi ćete dopustiti da odluči koliko hrane želi da pojede i na koji način, kao i da sve isprobava brzinom koja joj odgovara.


Prelazak na čvrstu hranu je zdravorazumski, siguran, lak i prijatan pristup ishrani vaše bebe. Gotovo je s kašicama i prvim kašičicama, gotovo je s natezanjem oko jela. Jednostavno pustite bebu da sama jede zdravu hranu kakvu jedu ostali članovi porodice.


 

Broj strana: 201 
Format: 150 x 230 mm
Pismo: latinica 
Povez: mek 

Informacije

SKU
9788660356132
Kategorije
Težina
0.31 kg
Proizvođač
Broj strana:
201
Format
150 x 230 mm
Jezik
srpski
Izdavač
PUBLIK PRAKTIKUM
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Džil Rapli, Trejsi Murket
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi