10%
  • Otkrijte svrhu i cilj svog života - Opra Vinfri
  • Otkrijte svrhu i cilj svog života - Opra Vinfri

Otkrijte svrhu i cilj svog života - Opra Vinfri

891,00  RSD (sa PDV-om) 990,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 1
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660357283
Na zalihama

Opis

U svojoj novoj knjizi, Otkrijte svrhu i cilj svog života, Opra navodi smernice koje će vam pomoći da aktivirate najdublju viziju sebe i nudi podršku na čijim temeljima nećete dosegnuti samo uspeh, već i smisao života. Deset poglavlja označavaju važne prekretnice na putu samootkrivanja, činioce neophodne za postizanje ličnog zadovoljstva i alternativne smerove iz kojih izvlačimo pouke o životu.

Svako poglavlje počinje Oprinim najvažnijim lekcijama i pričama koje su joj pomogle da odredi najbolji kurs za svoj život. Zatim objedinjuje mudrosti i uvide osoba istaknutih u raznim poljima, podstičući čitaoce da i sami razmisle o svojoj svrsi, kojoj će se posvetiti strastveno i usredsređeno. Slavne ličnosti, kao što su Ekhart Tol, Brene Braun, Lin Manuel Miranda, Elizabet Gilbert, Džej Zi i Elen Dedženeres, prenose najvažnije lekcije koje su naučili na putu ka ispunjenom životu.

Knjiga Otkrijte svrhu i cilj svog života obogaćena je stotinom divnih i inspirativnih slika koje doprinose rasvetljavanju mudrih poruka. Ovo delo pomoći će vam da uskladite svoj život sa svojom svrhom – kakva god da je.

Prema rečima Opre Vinfri: „Jedini pravi posao vam je da što pre otkrijete svoju životnu svrhu za koju ste stvoreni i da na najbolji mogući način odate počast svojoj suštini.”


Povez knjige : mek

Strana : 207

Format knjige : 162x197 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660357283
Težina
0.4 kg
Proizvođač
Broj strana:
27
Format
16 X 2 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Opra Vinfri
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi