Osnove astrologije - Ejmi Hering

1.099,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788652128631
Na zalihama

Opis

Detaljan vodič kroz drevnu mudrost zapisanu u zvezdama.

Sve što treba da znate o tumačenju natalne karte.

„Jasna, sveobuhvatna knjiga bogata detaljima, ali izuzetno razumljiva. Probudiće početnike i inspirisati stručnjake.“ Huffington Post

Poznati astrolog Ejmi Hering daje vam jednostavna uputstva za čitanje natalne karte, koja detaljno obrazlaže na primerima iz svakodnevnog života i na način koji pruža intenzivan uvid u vaše unutrašnje biće. Knjiga objašnjava značenja astroloških znakova, planeta, kuća i aspekata, pružajući najvažnije tehnike tumačenja natalnih karata sa veštinom i lakoćom.

Autorka će vas upoznati s osnovnim postavkama astrologije, ali i sa klasičnim elementima kao što su ključne reči ili pozitivna i negativna svojstva, pri čemu će vam pokazati i kako treba pažljivije istraživati svaku planetu, znak ili aspekt da biste prevazišli stereotipe. Istovremeno, Osnove astrologije otvaraju nove horizonte onima koji vladaju ovom materijom.

Uz ovu knjigu otkrićete kako da primenite najdublje slojeve astrološke mudrosti na odnose s ljudima u vašoj okolini, na karijeru, napredovanje, ljubavne veze i sve što vam je važno u životu.

Vaša natalna karta je alat koji vam pomaže da izgradite život koji želite. To je mapa koju konsultujete kada se osećate izgubljeno ili kada želite da istražite najdublje delove vašeg istinskog ja.  • Format: 13x20 cm
  • Broj strana: 424
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica

Informacije

SKU
9788652128631
Kategorije
Težina
0.5 kg
Proizvođač
Broj strana:
424
Format
13x20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Ejmi Hering
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek