Ono sve što znaš o meni - Mirjana Bobić Mojsilović

999,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 1
Kod proizvoda - SKU 9788652136841
Na zalihama

Opis

"Ono sve što znaš o meni" je roman napisan od strane Mirjane Bobić Mojsilović. Ova knjiga je savremena urbana priča koja istražuje živote četiri različite žene i njihovu potragu za ljubavlju, smislom i vezom sa drugima. Glavni motiv romana je rečenica iz čuvene pesme Arsena Dedića: "Ono sve što znaš o meni, to je stvarno tako malo, u dvije riječi tek bi stalo".

Radnja se vrti oko četiri glumice koje vode potpuno različite živote i koje se neočekivano sreću na snimanju probnih scena za film čuvenog reditelja Borisa Pavlovića. Kroz njihove priče, autorka istražuje njihove biološke, društvene, umetničke i emotivne krize, kao i njihovu potragu za ljubavlju i smislom u različitim fazama života. Ove žene suočavaju se sa pitanjima o životu, ljubavi, istini i lažima, te postavljaju važna pitanja kao što su da li je režiranje života nešto plemenito, da li laž može biti plemenita i da li je jedna rečenica dovoljna da definiše nečiji život.

Roman se bavi dubokim i kompleksnim temama kroz duhovitu melodramu, a kroz priče svojih junakinja, Mirjana Bobić Mojsilović istražuje koliko malo znamo jedni o drugima, te kako čak i najbliži ljudi mogu često imati samo površno razumevanje jedni o drugima.

br. str.: 225
povez: mek
Format: 21 cm 
Pismo: latinica 

Informacije

SKU
9788652136841
Kategorije
Težina
0.3 kg
Proizvođač
Broj strana:
240
Format
13x20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Mirjana Bobić Mojsilović
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek