10%
  • Omega - Ridiger Dalke, Fajt Lindau
  • Omega - Ridiger Dalke, Fajt Lindau

Omega - Ridiger Dalke, Fajt Lindau

989,00  RSD (sa PDV-om) 1.099,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788652133079
Na zalihama

Opis

Ostvarenje unutrašnjeg bogatstva.

Ridiger Dalke, lekar i pionir psihosomatske medicine, i Fajt Lindau, savetnik za lični razvoj, prvi put su se udružili da bi napisali knjigu o veoma važnoj i aktuelnoj temi: svesti o nedostatku. Ovaj uvreženi način razmišljanja, koji nas čini nezadovoljnima i previše zahtevnima prema sebi i drugima, otežava nam život, sprečava nas da budemo srećni i osiromašuje nas u svakom smislu. Svest o nedostatku ima tako negativnu moć da može razoriti naše odnose sa drugim ljudima ili čak dovesti do ozbiljnih bolesti. 

Dalke i Lindau pokazuju put koji vodi ka svesti o obilju. Reč je o procesu koji počinje u srcu i ima moć da duboko preobrazi život i učini ga mestom ljubavi i velikodušnosti. Upravo to je OMEGA: revolucija u našem razmišljanju i osećanju, u našoj svesti i našim postupcima. Pomak od nedostatka ka punoći našeg bića i života. Pomak od straha ka poverenju. Od pohlepe ka velikodušnosti. Od razdvajanja ka povezivanju.

„Beskrajno značajna knjiga i izuzetno važna tema: zbog svesti o nedostatku osećamo se nesrećno, a posledica toga je duhovno i materijalno siromaštvo!“ Auszeit
Format: 13x20 cm
Broj strana: 360
Pismo: Latinica
Povez: Mek

 


Informacije

SKU
9788652133079
Težina
0.45 kg
Proizvođač
Broj strana:
360
Format
13x20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Ridiger Dalke
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi