10%
  • Okean tišine - Katja Milej
  • Okean tišine - Katja Milej

Okean tišine - Katja Milej

899,00  RSD (sa PDV-om) 999,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660355197
Na zalihama

Opis

„POSTOJE SEĆANJA KOJA TE ZAROBE; 

PROŽIVLJAVAŠ IH IZNOVA I IZNOVA SA NJIHOVIH HILJADU SIĆUŠNIH DETALJA.”

Rubi ne sme da se osvrće. Slomljena zbog nepodnošljivog gubitka, ona i druga deca koja su preživela vojni napad Vlade na Los Anđeles putuju na sever kako bi se pregrupisali. S njima je i zatvorenik: Klensi Grej, sin predsednika, i jedna od retkih osoba sa sposobnostima sličnim njenim. Jedino Rubi ima bilo kakvu moć nad njim, a samo jedan pogrešan korak može dovesti do toga da Klensi opustoši njihove umove. 

Oni su naoružani samo krhkom tajnom: dokazom da je kabinet predsednika umešan u zaveru kako bi se prikrio stvarni uzrok IAAN-a, bolesti koja je ubila većinu američke dece, ostavljajući Rubi i nekolicinu njoj sličnih sa moćima zbog kojih je Vlada spremna da ih ubije. Međutim, unutrašnji sukobi prete da unište njihovu jedinu šansu da oslobode „rehabilitacione kampove” u kojima se nalaze hiljade Psi dece. 

U međuvremenu, kada se ponovo ujedini sa Lijamom – dečkom za koga je, da bi ostao živ, bila u stanju sve da žrtvuje – Rubi mora da se suoči sa bolnim posledicama toga što je izbrisala njegovo sećanje. Ona se okreće Kolu, njegovom starijem bratu, kako bi prošla obuku za koju je sigurna da će joj biti potrebna kako bi skinula Greja i njegove ministre sa vlasti. Ali i Kol se suočava sa svojim demonima, a jedna fatalna greška može biti varnica koja će zapaliti čitav svet.


Završetak trilogije Najmračniji umovi je baš kakav se i očekuje: napet, emotivan i svirep…

- Booklist


Format: 140 x 200  mm 

Pismo: latinica
Povez: mek 
Broj strana: 392

Informacije

SKU
9788660355197
Težina
0.55 kg
Proizvođač
Broj strana:
392
Format
140 x 200 mm
Jezik
srpski
Izdavač
PUBLIK PRAKTIKUM
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Katja Milej
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi