10%
  • Od uma do materije - Doson Čerč
  • Od uma do materije - Doson Čerč

Od uma do materije - Doson Čerč

1.044,00  RSD (sa PDV-om) 1.160,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660357108
Na zalihama

Opis

U knjizi Od uma do materije naučni istraživač i dobitnik brojnih nagrada, Doson Čerč, objašnjava nam kako naš um kreira materiju. Zahvaljujući ovoj knjizi možemo da pratimo naučne dokaze za svaku od karika u tom lancu od misli do materije, i vidimo iznenađujuće načine na koje naše namere stvaraju materijalni svet.

Sve što je stvoreno započelo je kao misao. Naše misli kreću se u vidu električnih impulsa duž neuronskih puteva; neuroni se međusobno povezuju stvarajući elektromagnetna polja. Ta polja su nevidljiva energija, ali ipak, ona utiču na molekule materije oko nas na isti način na koji magnet deluje na gvozdene opiljke.


Naučna otkrića data u knjizi ilustrovana su brojnim prikazima slučajeva ljudi koji su koristili neverovatnu moć svog uma za stvaranje. Neuronaučnici su uspeli da odrede specifičnu formulu moždanih talasa - „stanje toka” - koje je povezano sa manifestovanjem. Svako od nas može da nauči kako da postigne to stanje i da ga primeni.

Nova otkrića u oblastima kao što su epigenetika, neuronauka, elektromagnetizam, psihologija i kvantna fizika povezuju sve delove ovog procesa. Ona nam pokazuju da je univerzum samoorganizujući, i da se naši umovi, kad su u stanju toka, povezuju sa inteligencijom prirode stvarajući sinhronicistička dešavanja.

Otkrivajući kako univerzum stvara sinhronicitete, počinjemo da shvatamo da sem što posedujemo svoj lokalni um, mi smo takođe deo nelokalnog uma univerzuma. Od uma do materije nam pokazuje da kad uspemo da ovladamo svojom individualnom moći kreiranja, imamo mogućnost da, kao vrsta, budemo katalizator promene našeg sveta.Povez knjige : mek

Strana : 265

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660357108
Kategorije
Težina
0.45 kg
Proizvođač
Broj strana:
256
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Doson Čerč
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi