Nikola Tesla - Unutrašnji svet zdravlja - Medicina - Irena Sjekloća Miler

1.320,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788660111885
Na zalihama

Opis

Ovo inspirativno delo napisano je naučno-populamim stilom kako bi ga mogli čitati i  razumeti najširi slojevi ljudi. Knjiga pred nama predstavlja koherentni sistem života i zdravstvenih uvida Nikole Tesle, ali i njegovih osnovnih medicinskih inovacija, kojih je do sada poznato, ne manje od pedesetak.

To su: lekovitost VFS, ozona, azota i sumpora; skin efekat, dijatermija, reflektovani X-zraci, rendgen uređaji, rendgenogram; transformatori, ozoni-zator, vibrator, elektrografija, električno kupatilo, laser; teleautomatika, čitač misli, mikrotalasno zračenje, dijetetika...

Tesla ličnim primerom, svojim zdravim življenjem i analognim istraživanjima, krucijalno ulazi u tajne ljudskog zdravlja i čovekovu fiziologiju, ostavljajući na upotrebu svoja enormna medicinska otkrića lekarima ovog sveta, zauvek!

Sve „Teslino medicinsko“ u sebi sadrži neoborivi naučni i energetski korelat sa zvaničnom medicinom, koja se danas više nego ikada služi svime onime što je N. Tesla iznedrio i izumeo za svog plodnog života.

Stoga će za čitaoce, teslijance, lekare, medicinare, naučnike, inženjere i ostale j tragaoce, najveći izazov biti kompleksno upoznavanje medicinske inteli-gencije Tesline, iz koje su nikli, njegova spoznaja i ostvarenje suštinskih principaf zdravlja; lečenja, terapija i gotovo fantastičnih medicinskih aparata, što su sei putem revezibilnog zakona sličnosti, modemizovano i neumitno preneli u, današnju medicinu.

Zato iz ove knjige uzmite sve ono što vam po duši pripada, kako biste bili zdraviji i prosperitetniji!

Povez knjige : tvrd

Strana : 412
Format knjige : 20 cm 
Pismo : latinica

Informacije

SKU
9788660111885
Kategorije
Težina
0.56 kg
Proizvođač
Format
/
Jezik
srpski
Izdavač
MALI PRINC
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Irena Sjekloća Miler
Pismo
latinica
Povez knjige
tvrd