Neograničena moć - Entoni Robins

1.350,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788660357795
Na zalihama

Opis

Entoni Robins je svoju teoriju o neograničenoj moći nazvao novom naukom o ličnom postignuću. Vi je pak možete nazvati nečim najboljim što vam se dogodilo u životu.

Ako ste ikada sanjali o boljem životu, Neograničena moć će vam pokazati kako da postignete izvanredan kvalitet života koji priželjkujete i zaslužujete, kao i kako da ovladate životom i ostvarite se kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Entoni Robins je, svojim knjigama, kasetama i seminarima, dokazao milionima ljudi da kontrolisanjem moći svog uma možete da učinite, postignete i dobijete sve ono što želite u životu. Podučavao je predsednike država, pripadnike kraljevske porodice, olimpijce i profesionalne sportiste, filmske zvezde i decu, kako da postignu ono što žele.

U svojoj knjizi Neograničena moć, Robins, upečatljivo i sa žarom, izlaže načela svoje nauke o ličnom postignuću, iz kojih možete da naučite:

•         Kako da saznate šta zaista želite.

•         Sedam laži o uspehu.

•         Kako u trenutku da reprogramirate svoj um kako biste eliminisali svoje strahove i fobije.

•         Tajnu neposrednog uspostavljanja odnosa sa osobama koje upoznajete.

•         Kako da prekopirate uspeh drugih ljudi.

•         Pet ključnih faktora za sticanje bogatstva i sreće.

Knjiga Neograničena moć je priručnik za uvežbavanje uma. Ona će vam pokazati kako, korak po korak, da postignete vrhunski učinak u ovladavanju emocionalnom i finansijskom slobodom, liderskim veštinama, i kako da izgradite samopouzdanje i ostvarite saradnju sa drugima. Podučiće vas i ohrabriti da preoblikujete sebe i svoj svet. Neograničena moć je priručnik za postizanje vrhunskog učinka i uspeha u životu.Povez knjige : mek

Strana : 416

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660357795
Kategorije
Težina
0.8 kg
Proizvođač
Broj strana:
416
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Entoni Robins
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek