10%
  • Ne dam te - Vesna Dedić Milojević
  • Ne dam te - Vesna Dedić Milojević

Ne dam te - Vesna Dedić Milojević

719,00  RSD (sa PDV-om) 799,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788689671247
Na zalihama

Opis

Dunja Vuksanović se u romanu  Ne dam te  bori s nevericom kada shvati da je najbolja prijateljica obmanjuje , suočava se  sa sterilitetom, smrću roditelja i i ljubavnim lomovima kada muškarci koje voli prolaze kroz poslovna i životna razočaranja, menjaju se i pokušavaju i nju da promene. Čitalac prati Dunjine trenutke sreće na crvenom tepihu I i najlepšim plažama sveta, koji su nemerljivi sa onom koju oseća na jednom običnom drvenom čamcu kraj Dunava, gde se, i kada je kraj neminovan, kune u početak i odlaže tugu.
Ne dam te je, kao i svaki Vesnin roman, ne samo strasna ljubavna priča, več I i društvena hronika, svedočanstvo o tome koliko su se u poslednje dve decenije promenili način života, moralni kodeks, i rečnik, priča o vremenu u kojem  život može biti lep samo ako prihvatiš da ne možeš da imaš sve što imaju i gori od tebe.

Dunja Vukasanović, najpopularnija pop pevačica na prostorima bivše Jugoslavije, odrasla je u vili na Dorćolu kao kćerka jedinica ugledne beogrdske porodice i veruje da je ljubav kada ne zameramo jedno drugom ono što nas razlikuje, a obožavamo ono što nas spaja.  U trenutku kada se upušta u romansu sa muškarcem sedam godina mlađim od sebe  koji je odrastao u svetu potpuno drugačijem od njenog, ona počinje da veruje da lepota I i seks omamljuju, ali da zbog zbog dobrote od nekog ne možeš da odeš. Erotska privlačnost, tajna šifra 💋x1111 i njena potreba da onoga do kog joj je stalo zaštiti od svojih slabosti i loših osobina uvlače je u ljubavnu priču predodređenu sticajem tragičnih okolnosti za kraj.
U melodrami  Ne dam te… kraj je kad ja kažem, koja se  dešava u Srbiji od leta 1995.  do proleća 2020. godine., čitalac prati Dunju kroz periode njenih poslovnih padova I i veličanstvenih uspeha, koji uvek zavise od toga da li dopušta muškarcu kojeg voli da joj odredi koliko će trenutaka sreće imati.Povez knjige : broširani 

Strana : 
Format knjige : 13x20 cm
Pismo : latinicaInformacije

SKU
9788689671247
Kategorije
Težina
0.3 kg
Proizvođač
Format
/
Jezik
srpski
Izdavač
Dedić
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Vesna Dedić Milojević
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi