10%
  • Moć žene - Lujza Hej
  • Moć žene - Lujza Hej

Moć žene - Lujza Hej

612,00  RSD (sa PDV-om) 680,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788660356286
Na zalihama

Opis

Svaka od nas mora naučiti da ceni svoj život i svoje sposobnosti isto onoliko koliko su nas učili da cenimo tuđe.


Žene se već dugo bore da preuzmu kontrolu nad svojim životima. Lujza L. Hej pokazuje vam kako da postanete snažna i moćna bića. Bez obzira na to kakva vam je prošlost, možete se izdići iznad nje i stići do vrha. Lujza naglašava da su svest o sopstvenoj vrednosti i samopouzdanje najjača oruđa u rukama savremenih žena. Pred ženama našeg doba prostire se ceo svet - mogu se uzdići onoliko koliko veruju u sebe.


Osnaživanje žena najvažniji je preduslov za unapređivanje planete. Ako su žene potlačene, svi gube. Kad su žene na dobitku, svi napredujemo.

Samopouzdanje i samopoštovanje najveće su dragocenosti svake žene. Ako nemamo te osobine, treba da ih razvijemo. Ako imamo svest o sopstvenoj vrednosti, nećemo trpeti zlostavljanje niti inferioran položaj. Potpadamo pod tuđu dominaciju samo ako verujemo da nismo dovoljno dobre ili da smo bezvredne.

Osnaživanje žena ne podrazumeva proterivanje muškaraca. Zlostavljanje muškaraca podjednako je loše kao i zlostavljanje žena. Takvo ponašanje sprečava nas da napredujemo, a mislim da smo dovoljno dugo stagnirale. Ako svaljujemo krivicu na sebe, muškarce ili društvo, nećemo poboljšati svoj položaj, već ćemo ostati bespomoćne. Optuživanje je čin nemoći.


Povez knjige : mek

Strana : 103

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660356286
Kategorije
Težina
0.3 kg
Proizvođač
Broj strana:
13
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Lujza Hej
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi