10%
  • Misterije i kako ih se rešiti - Miodrag Ivanišević
  • Misterije i kako ih se rešiti - Miodrag Ivanišević

Misterije i kako ih se rešiti - Miodrag Ivanišević

1.169,00  RSD (sa PDV-om) 1.299,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788610034769
Na zalihama

Opis

Do sada su objavljivane raznovrsne knjige o (ne)rešenim svetskim misterijama, poput Atlantide, letećih tanjira, kristalne lobanje, Bermudskog trougla, Torinskog platna, Svetog grala i drugih. Čitaoci koji imaju afiniteta prema temama koje određujemo kao „misteriozne“ ne uspevaju da ugase svoju radoznalnost, i vrlo ih je teško ubediti u njihovo konačno rešenje. Često je problem samo započet, te ovakve teme u većini slučajeva ostaju otvorene...

Miodrag Ivanišević svoje delo koncipira tako da se, s jedne strane, nadovezuje na literaturu posvećenu različitim svetskim i domaćim misterijama, ali pokušava i da pronađe valjani odgovor na brojne nerazrešene teme. Zagonetki ima vrlo mnogo, ali se postavlja pitanje gde se skriva istina o njima, odnosno njhov Šampolion, koji će se u ovoj knjizi pojaviti kao otkrovenje i njene redove približiti čitaocima.
Čitajući ovu knjigu stupićete u blizak odnos sa pojmom misterija, saznaćete kako i gde su nastale, čemu su služile, i čemu još uvek služe. Videćete da jedna misterija može da se posmatra na više znatno različitih načina, ali i da se jednom rešena misterija može, ili mora, rešavati ponovo, iz početka, jer se njeno rešenje vremenom zaboravi. Možda neko, jedino ispravno, čeka samo na nas da ga otkrijemo.

Povez knjige : Mek
Strana : 400
Format knjige : 135x185x9 mm
Pismo : Latinica

Informacije

SKU
9788610034769
Kategorije
Težina
0.58 kg
Proizvođač
Broj strana:
400
Format
14,5x20,5
Jezik
srpski
Izdavač
VULKAN IZDAVAŠTVO
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Miodrag Ivanišević
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi