10%
  • Mali vodič za ljubavnu sreću - Isidora Bjelica
  • Mali vodič za ljubavnu sreću - Isidora Bjelica

Mali vodič za ljubavnu sreću - Isidora Bjelica

719,00  RSD (sa PDV-om) 799,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788652137091
Na zalihama

Opis

Mali vodič za ljubavnu sreću beleške su o ljubavi nastale u različitim periodima mog življenja ovozemaljskog 3D života. Svaka se suštinski bavi pitanjem šta ljubav jeste a šta nije, različitim zaključcima kojima naše srce i um odgovaraju na to pitanje, a potom i testiranjem tih zaključaka kroz različite forme dualnog sveta − imanja i nemanja, radosti i patnje, onog što prepoznajemo kao sreću i nesreću − odnosno kroz kontraste bez kojih ne bismo shvatili šta je zaista ljubav.

Svaki život predstavlja zanimljiv gnostičko-emotivni krug, krug srca i uma u čijem opisivanju treba da porastemo toliko da možemo opet postati deca, ali tako da svoje odrastanje razumemo.

Srećna sam što ovaj emotivni brevijar može biti od pomoći svima koji se na tom putu izgube ili misle da su se izgubili, iako su obično oni koji misle da su izgubljeni jedini koji to nisu. Mali vodič pred vama ohrabriće vas u trenutku kad je neophodno bez iluzija stati pred ogledalo i priznati sebi šta radimo iz straha, a šta iz ljubavi. Ova knjižica je beskompromisni ispis duše koju ništa drugo nije interesovalo osim da uvek prati prave, a ne lažne tragove ljubavi.

Grli vas vaša IsiPovez knjige : broširani

Strana : 168

Format : 13x20 cm

Pismo  : latinica

Informacije

SKU
9788652137091
Kategorije
Težina
0.3 kg
Proizvođač
Broj strana:
168
Format
13x20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Isidora Bjelica
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi