10%

Maleni čupavko: Pleme gurmana - Pjer Bailu , Selin Frapua

871,00  RSD (sa PDV-om) 968,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788676099122
Na zalihama

Opis

Poučne priče od kojih se „za dlaku“ poraste

Maleni Čupavko je radoznali i veseli mališa. Optimističan i hrabar, sklon je neobičnim avanturama pomoću kojih svaki put nauči nešto novo. Maleni Čupavko se suprotstavlja stereotipima i uči o životu kroz odnose s drugim junacima koje sreće na svom putu.

Šetnja Malenog Čupavka završila se sasvim neočekivano u dubokoj džungli. Ubrzo se sprijateljio sa devojčicom Kikiriki, ali njena porodica nije baš tako prijateljski nastrojena – naprotiv, oni nameravaju da opravdaju ime svog plemena i skuvaju Čupavka u kazanu. Šta raditi u naizgled beznadežnoj situaciji? Biti snalažljiv! Čupavko je zahvaljujući svojoj lukavosti, ali i dobrodušnosti, našao izlaz iz kazana smrti i postao novi kralj plemena. Ali naš junak shvata da je sloboda sve što želi da ima…

Da li imati moć i bogatstvo uvek znači i biti srećan? Savremeni svet nas uči da su materijalne stvari jedini uslov za sreću. Knjiga „Pleme Gurmana“ na zanimljiv i duhovit način priča priču o onome što je svakom detetu potrebno da bi bilo srećno – sloboda i drugarstvo.


Povez knjige : tvrd

Strana : 32

Format : 21 cm

Pismo  : ćirilica

Informacije

SKU
9788676099122
Kategorije
Težina
0.25 kg
Proizvođač
JRJ
Broj strana:
32
Format
19x24
Jezik
srpski
Izdavač
JRJ
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Pjer Bailu, Selin Frapoa
Pismo
ćirilica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi