10%

Maleni čupavko: Nevaljali Kramik - Pjer Bailu , Selin Frapua

871,00  RSD (sa PDV-om) 968,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788676099146
Na zalihama

Opis

Serija knjiga o Malenom Čupavku za decu uzrasta od 3 do 8 godina, konačno je stigla i u Srbiju! Svaka knjiga napravljena je u formi stripa bez teksta. Živopisne ilustracije pričaju nam priču o važnoj temi od koje se „za dlaku“ poraste. Uživajući u Čupavkovim neobičnim neprilikama iz kojih ovaj snalažljivi mališa svaki put nađe izlaz, deca će na zanimljiv način razvijati govor i maštu.

Priča o praćenju sopstvene intuicije i prevazilaženju manipulacija u drugarstvu. Poučne priče od kojih se „za dlaku“ poraste.

Maleni Čupavko je radoznali i veseli mališa. Optimističan i hrabar, sklon je neobičnim avanturama pomoću kojih svaki put nauči nešto novo. Maleni Čupavko se suprotstavlja stereotipima i uči o životu kroz odnose s drugim junacima koje sreće na svom putu.

Nova avantura Malenog Čupavka počinje jednog kišnog jutra, kada se ovaj razdragani mališa nesvakidašnjim spletom okolonosti nađe na nepoznatoj farmi gde upoznaje nevaljalog mačora Kramika i izgubljeno pile Pupu. Maleni Čupavko odlučuje da pomogne Pupuu da pronađe svoje roditelje, međutim, predlog prepredenog Kramika da prave nestašluke na farmi učinio mu se privlačnim. Čupavko će biti žrtva svoje pogrešne odluke, pa će na teži način naučiti da je jedini pravi put verovati sebi, a ne drugima.

Važna pouka koju je Čupavko izvukao iz svog iskustva dragocena je za sve čitaoce. Čak su i odrasli ponekad žrtve manipulacije i svoje loše procene, zar ne? Naučite svoje dete jednoj od najvažnijih životnih lekcija: da veruje sebi, da ne podleže pod uticaj drugih i da donosi prave odluke. U tome će mu itekako pomoći knjiga o Malenom Čupavku, koja interesantnim i duhovitim ilustracijama bez teksta podstiče dete da samostalno izvodi zaključke. Idealna je za razvoj govora kod dece, razvijanje mašte i kritičkog razmišljanja. Pustite dete da vam ispriča svoju priču!

Povez knjige : tvrd

Strana : 32

Format : 21 cm

Pismo  : ćirilica

Informacije

SKU
9788676099146
Kategorije
Težina
0.25 kg
Proizvođač
JRJ
Broj strana:
32
Format
19x24
Jezik
srpski
Izdavač
JRJ
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Pjer Bailu, Selin Frapoa
Pismo
ćirilica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi