10%
  • Magi - Kao da je bila nekad - Dušan Vesić
  • Magi - Kao da je bila nekad - Dušan Vesić

Magi - Kao da je bila nekad - Dušan Vesić

989,00  RSD (sa PDV-om) 1.099,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788652127733
Na zalihama

Opis

Magi – Kao da je bila nekad“ je biografija klavijaturistkinje grupe EKV Margite Stefanović Magi iz pera novinara Dušana Vesića.


Sa ljubavlju koja ne umanjuje razboritost i nepotkupljivošću koja ne slabi emociju, Dušan Vesić je ispisao važnu i potresnu knjigu o velikim mukama, blistavom daru i tragičnom kraju najveće heroine jugoslovenskog rock’n’rolla. 

Njegova priča o Margiti Stefanović, koliko teskobna toliko i poštena, koliko gorka toliko i iskrena, nije samo nezaobilazan dokument za svakoga ko voli i poštuje Magi, nego i ogledalo u kojem će se prepoznati oni koji su umeli da ublaže njen bol, oni koji su se okoristili njenom nemoći i oni koji su pokazali ravnodušje pred njenim strašnim patnjama. 

U isto vreme, to je razorna priča o usponu i propasti jugoslovenske srednje klase i licu i naličju Beograda. Pisana autoritativno i sa atributima istorijske rasprave, Magi: Kao da je bila nekad jeste duboko čestita knjiga koja pomera granice i postavlja nove standarde, ne samo u ovdašnjoj rock literaturi, nego i znatno šire i dalje od toga. 

Ivan Ivačković


Povez knjige : mek

Strana : 440

Format : 13x20 cm

Pismo : latinica

 

Informacije

SKU
9788652127733
Težina
0.45 kg
Proizvođač
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Dušan Vesić
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi