10%
  • Ledeni zmaj - Džordž R. R. Martin
  • Ledeni zmaj - Džordž R. R. Martin

Ledeni zmaj - Džordž R. R. Martin

539,00  RSD (sa PDV-om) 599,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788652135585
Na zalihama

Opis

Očaravajuća priča iz sveta Pesme leda i vatre o prijateljstvu mlade devojke i njenog zmaja, o hrabrosti i o požrtvovanju.

  • Rani uvod u Svet leda i vatre.
  • Neizostavno štivo za svakog istinskog ljubitelja Martinovog fantastičnog sveta.

U svetu Pesme leda i vatre ledeni zmaj bio je zastrašujuće stvorenje o kojem su se ispredale legende jer ga niko nikada nije ukrotio. Tamo kuda bi proleteo, za sobom bi ostavljao trag hladne i smrznute pustoši. Ali Adara se nije bojala. Jer Adara je bila zimsko dete, rođeno za vreme najgore studeni, kakve su se samo još Stari bogovi mogli setiti.

Adara se ne seća kad je prvi put videla ledenog zmaja. Čini joj se kao da je on oduvek bio s njom, kao da ju je izdaleka posmatrao dok se igrala u hladnom snegu, dugo nakon što su druga deca pobegla od hladnoće. U svojoj četvrtoj godini ga je dotakla, a u petoj ga je prvi put jahala.

Jednog mirnog letnjeg dana, kada joj je bilo sedam godina, vatreni zmajevi sa severa sišli su na mirnu farmu koja je bila Adarin dom. Od potpune propasti mogla ga je spasti samo ona, zimsko dete, i ledeni zmaj koji ju je voleo.


Ledeni zmaj odiše čarolijom i lepotom Martinove baršunasto bogate proze. Čitaoci će biti očarani ovom bezvremenom pričom, predanjem o herojima i zmajevima, o snazi porodice i odrastanju jedne veoma posebne devojke. Izvanredna knjiga koju ćete želeti da podelite sa svakim koga znate.“ VOYA


Format: 13x20 cm
Broj strana: 114 strana
Pismo: Latinica
Povez: tvrd

Informacije

SKU
9788652135585
Kategorije
Težina
0.5 kg
Proizvođač
Broj strana:
114
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Džordž R. R. Martin
Pismo
latinica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi