10%
  • Laži o Bogu u koje verujemo - Vilijem Pol Jang
  • Laži o Bogu u koje verujemo - Vilijem Pol Jang

Laži o Bogu u koje verujemo - Vilijem Pol Jang

629,00  RSD (sa PDV-om) 699,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788652130603
Na zalihama

Opis

Od autora romana Koliba, koji je prodat u više od dvadeset miliona primeraka, i bestselera New York TimesaRaskršća i Eva, stiže nam nova, izuzetna knjiga o pogrešnim idejama o Bogu koje ponekad imamo i delimo s drugima.

Vilijema Pola Janga su često nazivali jeretikom jer je veoma živopisno i originalno prikazivao Božju ljubav u svojim romanima. Ovde on govori o dvadeset i osam naših naizgled bezazlenih predstava o Bogu. Jang ih razotkriva kao laži koje nas sprečavaju da s Tvorcem uspostavimo odnos ispunjen ljubavlju.

Uz anegdote iz sopstvenog života, deleći s nama duboko saosećanje prisutno kod Tate u Kolibi, Pol nas ohrabruje da razmišljamo o važnim pitanjima koja uključuju greh, religiju, pakao, politiku, identitet, stvaranje, ljudska prava i pomaže nam da otkrijemo duboku Božju ljubav.

Dvadeset osam majstorski napisanih vinjeta pruža nam nove načine gledanja na uobičajena uverenja o prirodi i karakteru Boga. Umesto da se bavi teologijom, autor nas ohrabruje da istražujemo, nastojeći da nas dovede u bliži, prisniji odnos s Bogom.Format: 13x20 cm
Broj strana: 240
Pismo: Latinica
Povez: Mek

 

 

 

 

 

 

Informacije

SKU
9788652130603
Težina
0.35 kg
Proizvođač
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Vilijem Pol Jang
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi