Kuća Goldenovih - Salman Ruždi

1.199,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Zalihe 1
Kod proizvoda - SKU 9788610021462
Na zalihama

Opis

Teško mogu da zadržim onu veru u dobro, kojoj sam posvetio svoj život, a da ne osetim vrelinu očaja. Čini mi se da plamen proždire čitav svet koji sam poznavao, da sve za šta sam u životu mario i za šta sam se borio, sve što sam bio odgajen da branim i volim, nestaje u narandžastom ognju. Plameni jezici palacaju oko rubova priče koja se bliži kraju, a plamen je vreo i neumoljiv i dočekaće svoj dan.

U novom svetskom poretku alternativne istine, Neron Golden je veličanstveno poseban čovek u svakom pogledu. Doselio se u Ameriku pod tajanstvenim okolnostima, preuzeo novi identitet i vrlo brzo pronašao svoje mesto u samom vrhu lestvice visokog društva Njujorka. On je bogat, moćan, otac trojice sinova zvučnih imena: Dionisa, Apuleja i Petronija. Ali odakle potiče to njegovo bogatstvo? Ko se zapravo krije iza grandiozne fasade njegove vile? I kakve to utvare proganjaju njegovu porodicu, poput nekog drevnog indijskog prokletstva?

Dok pripoveda o usponu i padu Goldenovih, Ruždi nas upoznaje sa svojim magičnim likovima i njihovim ukletim sudbinama, na originalan i neponovljiv način razotkrivajući naše najdublje strahove i krhke snove.

 

Povez knjige : broširani

Strana : 376

Format : 145x210 mm

Pismo  : latinica

Informacije

SKU
9788610021462
Kategorije
Težina
0.48 kg
Proizvođač
Broj strana:
376
Format
14,5x20,5 cm
Jezik
srpski
Izdavač
VULKAN IZDAVAŠTVO
Godina izdanja knjige
2017
Pisac
Salman Ruždi
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek