10%
  • Kratka povjesnica Srba - Sima Lukin Lazić
  • Kratka povjesnica Srba - Sima Lukin Lazić

Kratka povjesnica Srba - Sima Lukin Lazić

891,00  RSD (sa PDV-om) 990,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788684371753
Na zalihama

Opis

"Kratka povjesnica Srba" je knjiga napisana od strane Sima Lukin Lazića. U ovoj knjizi, autor se bavi istorijskim postankom i razvojem srpskog naroda od najranijih vremena do savremenog doba. Cilj knjige je da pruži čitaocima uvid u ključne događaje, ličnosti i razdoblja u istoriji Srba, kako bi se bolje razumela srpska kultura, identitet i nacionalni ponos.

Sima Lukin Lazić se zalaže za proučavanje istorije Srba kako bi se izvukle pouke iz prošlosti, razumela dela i pogrješke predaka te na osnovu toga gradili bolja budućnost. On veruje da poznavanje sopstvene istorije omogućava narodu da se ugleda na dobra i slavna dela predaka, ali i da izbegne ponavljanje njihovih pogrješaka. Kroz ovo delo, Lazić ističe važnost očuvanja narodnog ponosa i samosvesti, jer veruje da će to ojačati srpski narod i zaštititi ga od spoljašnjih pretnji.

"Kratka povjesnica Srba" pruža čitaocima uvid u bogatu i složenu istoriju srpskog naroda, ističući važnost razumevanja i poštovanja sopstvene prošlosti kako bi se gradila bolja i snažnija budućnost.

             

Informacije

SKU
9788684371753
Kategorije
Težina
0.6 kg
Proizvođač
Broj strana:
22
Format
13 X 20 cm
Jezik
srpski
Izdavač
GANEŠA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Sima Lukin Lazić
Pismo
ćirilica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi