Komplet Džinovski blok - Ilarija Barsoti

1.796,00  RSD (sa PDV-om) 1.996,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Na zalihama

Opis

Džinovski blok - Lavirinti

Zabavi se uz 32 lavirinta u ovom džinovskom bloku. Pomozi Snežnoj kraljici da ne upadne u ledenu vodu, astronautu da stigne do rakete, dečaku da pronađe put u preslatkom gradiću, roniocu da stigne do blaga i zaobiđe meduze. Mnoge životinje i ostali junaci čekaju da se upustiš u avanturu i pomogneš im da zaobiđu prepreke i pronađu pravi put. Da li si spreman?

Džinovski blok - Traži i pronađi

Na svakoj strani kriju se predmeti koji čekaju da ih baš ti pronađeš. U ovoj knjizi čekaju te vesela, slatka čudovišta, razigrani kolači, preslatke vile, svemir, vatrogasci, automobili i mnoštvo preslatkih životinja.

Džinovski blok - Razmišljalica

Zabavi se uz 32 igre koje će ti pomoći da razviješ logiku i moć zapažanja! U ovoj knjizi ćeš bojiti, tražiti skrivene predmete i razlike, rešavati lavirinte. Čekaju te preslatke pčelice, neobične kućice, životinje u okeanu, jednorozi i likovi iz bajki!

Džinovski blok - Pronađi razlike

Zabavi se uz 32 logičke igre koje će ti pomoći da razviješ moć zapažanja. Poseti Egipat, Meksiko, parkić, gusarski brod, zemlju dinosaurusa i još mnogo toga. Živopisne i neodoljive ilustracije probudiće još više tvoju radoznalost u ovoj fantastičnoj avanturi.

 

Pismo: ćirilica
Povez: mek 
Format: 290 x 395 mm

 

Informacije

Kategorije
Težina
1.5 kg
Proizvođač
Format
/
Jezik
srpski
Izdavač
PUBLIK PRAKTIKUM
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Ilarija Barsoti
Pismo
ćirilica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi