10%
  • Kofer iz Berlina - Jelena Bačić Alimpić
  • Kofer iz Berlina - Jelena Bačić Alimpić

Kofer iz Berlina - Jelena Bačić Alimpić

899,00  RSD (sa PDV-om) 999,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788652129034
Na zalihama

Opis

"Kofer iz Berlina" je roman autorke Jelene Bačić Alimpić. Ova knjiga je dirljiva i intrigantna priča koja istražuje sudbine dve žene i njihove veze sa gradom Berlinom tokom različitih vremenskih perioda.

Radnja romana se dešava u dva različita vremenska konteksta:

Berlin 1992: Glavna junakinja Vera Miler je uspešan advokat specijalizovan za slučajeve nestanka ljudi. Ona ima reputaciju rešavača komplikovanih slučajeva nestanaka, ali nikako ne uspeva da otkrije istinu o svojim biološkim roditeljima. Njen miran život se menja kada je upozna starac Hans Bauera, koji joj traži pomoć da pronađe svoju davno izgubljenu ljubav i donese kofer iz Berlina.

Lenjingrad 1942: Priča se prepliće sa sudbinom Valentine Vasiljevne Nečajeve tokom opsade Lenjingrada. Valentina, suočena sa strašnim okolnostima opsade, se sreće sa svojim detinjstvom prijateljem i suočava se sa zabranjenom ljubavlju.

Jelena Bačić Alimpić vešto povezuje ove dve priče, preplićući sudbine i emocije svojih junakinja. Roman istražuje teme ljubavi, sudbine, tuge i nade, i kako se ove emocije prepliću kroz vreme. "Kofer iz Berlina" je duboko emotivan roman koji istražuje složene ljudske sudbine i veze u vremenima promena i teškoća.
 

Povez knjige : broširani
Strana :  304
Format : 13x20 cm
Pismo  : latinica

Informacije

SKU
9788652129034
Težina
0.35 kg
Proizvođač
Jezik
srpski
Izdavač
LAGUNA
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Jelena Bačić Alimpić
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi