10%
  • Kardiokuvar: Porodični informator o zdravoj ishrani - Živojin Jonjev
  • Kardiokuvar: Porodični informator o zdravoj ishrani - Živojin Jonjev

Kardiokuvar: Porodični informator o zdravoj ishrani - Živojin Jonjev

2.250,00  RSD (sa PDV-om) 2.500,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788675421924
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Ako ste odlučili da posvetite malo vremena sebi i svom zdravlju onda je Kardio kuvar – prvi nacionalni, porodični informator o zdravoj ishrani, knjiga za vas.

Novosadski kardiohirurg prof. dr sci. med. Živojin Jonjev je na jednostavan, jasan i zanimljiv način napisao ovu knjigu, koja nije običan kulinarski udžbenik već multidisciplinarna naučna monografija o unapređenju zdravlja putem zdrave ishrane.

Knjiga se sastoji od 25 naučnih tekstova o uticaju hrane pre svega na kardiovaskularni sistem čoveka. Uz tekstove se nalaze i relevantni recepti dobro poznatih jela. Međutim, osim tradicionalnih uputstava za njihovu pripremu, recepti su obogaćeni informacijama o energetskoj i nutritivnoj vrednosti svakog jela prema Nutritivnoj piramidi koja se nalazi u uvodniku knjige.

Knjiga je obogaćena većim brojem ilustracija i dopunskim objašnjenjima koja olakšavaju njeno čitanje i čine knjigu pristupačnom čak i osobama sa skromnim medicinskim predznanjem. Van svake sumnje je da će sadržaj ove knjige biti zanimljiv svima, a posebno kardiovaskularnim bolesnicima, kao i njihovoj rodbini i prijateljima, jer može doprineti da prevencija kardiovaskularnih bolesti bude adekvatna i pravovremena, a život mnogih osoba duži i kvalitetniji. 

 

Povez knjige : tvrd

Strana : 242

Format : 220 x 220 mm

Pismo  : latinica

 

Informacije

SKU
9788675421924
Kategorije
Težina
1 kg
Format
/
Jezik
srpski
Izdavač
FUTURA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Živojin Jonjev
Pismo
latinica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi