10%
  • Kao da si anđeo - Žana Poliakov, Milica Perišić
  • Kao da si anđeo - Žana Poliakov, Milica Perišić

Kao da si anđeo - Žana Poliakov, Milica Perišić

738,00  RSD (sa PDV-om) 820,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788660357740
Na zalihama

Opis

- ... jest, deluje kao da sam anđeo, ali mnogo više kao anđeo smrti. Ili će umreti vaša priča ili vi? - ponekada moja predavanja nisu toliko slatka.

U stvari, nisu uopšte slatka, niti sam ja slatka, niti pokušavam da budem slatkorečiva. Uvijala sam dugo sve nešto u metafore, ali danas samo zero poruka. Perom u glavu.

Reči su vrlo moćne, postani svesna kako ih koristiš, pričale smo o tome više puta – razgovaramo. Jedna od mojih učenica želi da radi sa anđelima, kanališe poruke, pomažu joj u tome anđeoske karte. Kako smo počele da radimo, anđeli nam sa svih strana šalju poruke. Od onih „običnih”, kad ispred sebe na zemlji ugledaš pero od ptice, podigneš ga i poneseš sa sobom... do neobično sinhronizovanih situacija. Nađemo se u kafeu da potpišemo ugovor i proslavimo. Pitamo koje vino imaju na čašu. Imamo samo domaće vino Kao da si anđeo.

Nas dve se pogledamo.

Naravno.

Upravo tako.

Donesite.

Od tada navijam da joj se i knjiga na kojoj radimo zove Kao da si anđeo. Tokom samog procesa „stvaranja” knjige, sve naše nesigurnosti i strahovi počnu da izlaze. Sumnjamo, ko sam ja da kanališem poruke. Proglasiće me ludom. To nije pravi posao. Ne mogu od toga da živim.

- Hajde ti napiši knjigu o anđelima - kaže ona meni.

Kolekcija priča Žane i Milice, mentorke i učenice, nastale tokom mentorship programa, otkrivaju dobro u nama, dozvoljavaju da naše biće bude ono što jeste, odišu mirom i utehom. Kazuju da nismo sami, da smo podržani i da umetnost može spasiti svet.

Format: 140x200 mm
br. str.: 204
Povez knjige: broš
Pismo: latinica

Informacije

SKU
9788660357740
Težina
0.36 kg
Proizvođač
Broj strana:
24
Format
5 cm, 5 X 20, 14
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Žana Poliakov, Milica Perišić
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi