10%
  • Kako zadobiti prijatelje i uticati na ljude - Dejl Karnegi
  • Kako zadobiti prijatelje i uticati na ljude - Dejl Karnegi

Kako zadobiti prijatelje i uticati na ljude - Dejl Karnegi

989,00  RSD (sa PDV-om) 1.099,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788677104986
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

"Kako zadobiti prijatelje i uticati na ljude" autora Dejla Karnegija je knjiga koja se smatra klasikom u oblasti ličnog razvoja i komunikacije. Ova knjiga je postala nezaobilazno štivo za sve one koji žele da unaprede svoje međuljudske veštine i postignu uspeh kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Karnegijev pristup je jednostavan i praktičan. On nudi konkretnu strategiju kako da se približite ljudima, izgradite autentične odnose i razvijete veštine komunikacije koje će vam pomoći da ostvarite pozitivan uticaj na druge. Kroz mnoge priče, primeri iz stvarnog života i praktični saveti, Karnegi otkriva kako da poboljšate svoje sposobnosti da se dopadate drugima, razumete njihove perspektive i efikasno komunicirate.

Knjiga se bavi različitim aspektima međuljudskih odnosa, uključujući veštine slušanja, sposobnost izražavanja poštovanja i empatije, kao i tehnike za rešavanje konflikata i postizanje saradnje. Karnegi ističe važnost postavljanja sebe u poziciju druge osobe, razumevanja njenih potreba i želja kako biste uspešno komunicirali i postigli zajedničke ciljeve.

Osim što se bavi komunikacijom, knjiga se takođe bavi i liderstvom i uticajem na druge. Karnegi pruža alate kako da inspirišete ljude, kako da ih podržite u njihovom razvoju i kako da delujete kao pozitivan lider.

"Kako zadobiti prijatelje i uticati na ljude" je knjiga koja nije izgubila na značaju ni posle mnogo godina od prvog izdanja. Njene suštinske lekcije o međuljudskim odnosima, komunikaciji i uticaju ostaju relevantne i primenjive u današnjem svetu. Ova knjiga je prava riznica mudrosti za sve one koji teže da izgrade dublje veze, poboljšaju svoje komunikacione veštine i postignu uspeh u svojim životima.

Format145x205
br. str.223
povezbroš
Pismolatinica

Informacije

SKU
9788677104986
Težina
0.31 kg
Proizvođač
Format
145x205x14 mm
Jezik
srpski
Izdavač
VULKAN IZDAVAŠTVO
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Dejl Karnegi
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi