10%
  • Jutarnja zvezda - Vladimir Vujinović
  • Jutarnja zvezda - Vladimir Vujinović

Jutarnja zvezda - Vladimir Vujinović

854,00  RSD (sa PDV-om) 949,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788676743285
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Viši inspektor Filip Vujić trči Beogradski maraton. On je mlad i perspektivan policajac koji je završio FBI Nacionalnu akademiju. Na cilju ga čeka patrolno vozilo policije. Dogodilo se brutalno ubistvo. Treće po redu u poslednjih nekoliko meseci. Modus operandi ubice je uvek isti: žene su zadavljene s leđa, odeća im je skinut, a njihova naga tela ostavljena po mračnim i slabo pristupačnim delovima grada. Ubistva se dešavaju isključivo subotom.

Dok se medijska atmosfera usijava usled činjenice da se gradom slobodno šeta serijski ubica, istražiteljska grupa Filipa Vujića je pod sve većim pritiskom od gore. A čovek kojeg love je sablasan i jeziv kao duh.

Čudnim spletom bizarnih okolnisti, jedini trag postaju dva biblijska stiha o Luciferu. U isto vreme, Astronomska opservatorija Beograda očitava čudna merenja vezana za stepen sjaja planete Venere.


“Kombinujući tri veoma aktuelna kriminaliteta-serijska ubistva, takozvani sajber criminal i religijski fanatizam-Vujinović ispisuje roman koji će vas svojom aktuelnošću zastrašiti” - Vladimir Arsenić


“Vujinović je napisao roman o lovu na serijskog ubicu-ovaj podžanr je veoma popularan u anglosaksonskim zemljama i brojni su primeri pisaca koji su svoje ime izgradili pišući romane ovog tipa.

Njih u Srbiji nema mnogo, zapravo, rekao bih da je Jutarnja Zvezda jedan od prvih, ako ne i prvi primer te vrste” - Đorđe Bajić

 

Format: 21 cm
br. str.: 380
poveztvrd
Pismolatinica

Informacije

SKU
9788676743285
Kategorije
Težina
0.45 kg
Proizvođač
Broj strana:
380
Format
21 cm
Jezik
srpski
Izdavač
OTVORENA KNJIGA
Godina izdanja knjige
2019
Pisac
Vladimir Vujinović
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi