10%

Javnim nastupom do uspeha - Dejl Karnegi

1.188,00  RSD (sa PDV-om) 1.320,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788687827974
Na zalihama

Opis

Dejl Karnegi, autor legendarne knjige “Kako ostvariti kvalitetan odnos,zadobiti poverenje ljudi i uticati na njih“ započeo je karijeru kao vodeći “lajf kouč“ dvadesetog veka, podučavajući umetnost javnog nastupa. Javni nastup, kako ga je Karnegi video,vitalna je veština koja može činiti razliku između vašeg uspeha ili neuspeha.
Dejl Karnegi je bio pionir u onome što se danas naziva pokretom za razvoj ljudskih potencijala.Njegov pedagoški rad i ono što je pisao pomogli su ljudima širom sveta da podignu svoj nivo samopouzdanja,da razviju svoju ličnost i postanu uticajne osobe.

U ovoj knjizi naučićete kako da razvijete potrebne informacije,umetnost pridobijanje publike u prvim minutima,kako da dodate primere,anegdote, statistike i analogije koje će vaš govor približiti publici,kako da nagovorite svoje slušaoce da prihvate vašu poruku,kako da upotrebite govor tela da biste poboljšali svoj govor.

Ispravite se i pogledajte publiku pravo u oči, i počnite da govorite tako samouvereno, kao da vam svi do jednog duguju novac. Zamislite da vam zaista duguju. Zamislite da su se okupili tu da bi vas molili za produženje roka za vraćanje kredita. Ovo može biti vrlo povoljan psihološki efekat na Vas.

Razmislite koja je vaša poruka, i zamislite da ste glasnik kojem je zadatak da prenese tu poruku. Publika ne obraća pažnju, veliku pažnju na glasnika. Poruka jeste ono što žele. Poruka. To je ono ključno. Imajte to na umu.

Samo redovnim ponavljanjem i vežbanjem vladanja samim sobom, nervi se mogu u potpunosti dovesti pod kontrolu. Ovo je u najvećoj meri pitanje navike. Ukoliko neprestano ulaže trud i vežba sopstvenu volju, govornik će biti sve uspešniji i uspešniji nakon svake vežbe.

  Jedno je sigurno: Pravi način da naučite da plivate jeste da skočite u vodu.

 

Format176 x 250 mm
br. str.272
povezbroš
Pismolatinica

Informacije

SKU
9788687827974
Težina
0.35 kg
Proizvođač
Format
23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
EDICIJA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Dejl Karnegi
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi