10%
  • Jansonova istorija umetnosti
  • Jansonova istorija umetnosti

Jansonova istorija umetnosti

13.068,00  RSD (sa PDV-om) 14.520,00  RSD važi do 31 dec
Besplatna dostava
Paket popust
Količina: 3+ 5+
Popust: 5% 10%
Kod proizvoda - SKU 9788663450110
Na zalihama

Opis

Novo izdanje knjige "Istorija umetnosti", koje je pažljivo priredio i dopunio sin H. V. Jansona, Entoni Janson, predstavlja obimnu i sveobuhvatnu knjigu koja donosi brojne korekcije, razrade, dopune i aktualizacije osnovnog teksta. Ovo novo izdanje knjige, sada raskošnije i obuhvatnije, dolazi sa novim dizajnom, najnovijim bibliografijama, podacima o 98 novih umetnika, ažuriranom hronologijom događaja i dodacima koji obuhvataju i istoriju primenjenih umetnosti i arhitekture, kao i nove umetničke medije.

Ova kapitalna knjiga, kroz jasan, pregledan i informativan pristup, uvodi čitaoce u široko područje istorije umetnosti, obuhvatajući period od praistorije do postmoderne. Novo izdanje je bogato interpretirano i obuhvata različite aspekte religioznih, mitskih, teoloških, filozofskih, estetičkih i teorijskih tumačenja umetnosti i arhitekture kroz istoriju.

Osim osnovnog teksta, novo izdanje donosi antologijski izbor tekstova iz teorije umetnosti, uporedne hronologije, opštu biografiju, pojmovnik stručnih termina, internetsku bibliografiju, index originalnih zapisa i transkripcija imena, kao i spisak reprodukovanih dela. Ova knjiga je veoma vredan i aktuelan resurs koji se koristi kao udžbenik na različitim fakultetima za predmet opšta istorija umetnosti.


Povez knjige : tvrd

Strana : 1154

Format knjige : 220x290 mm

Pismo : latinica

Informacije

SKU
9788663450110
Kategorije
Težina
3.95 kg
Proizvođač
Format
/
Jezik
srpski
Izdavač
Begen
Godina izdanja knjige
2016
Pisac
/
Pismo
latinica
Povez knjige
tvrd

Preporučeni proizvodi