10%
  • Izvan religije - Dalaj Lama XIV
  • Izvan religije - Dalaj Lama XIV

Izvan religije - Dalaj Lama XIV

666,00  RSD (sa PDV-om) 740,00  RSD važi do 31 dec
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788660357139
Na zalihama

Opis

Svi mi tragamo za srećom i težimo da izbegnemo patnju tokom ovog svog kratkog života.

Događaj bez presedana: voljeni svetski religijski vođa predlaže kako da vodite etički, srećan i duhovni život izvan religije i nudi program mentalne obuke za negovanje ključnih ljudskih vrednosti.

Pre deset godina, u svom bestseleru Etika za novi milenijum, Njegova Svetost Dalaj Lama, prvi put je predložio pristup etici zasnovan na univerzalnim, a ne religijskim principima. Sada, u knjizi Izvan religije, Dalaj Lama, sa puno saosećanja i otvoreno, razrađuje i produbljuje svoju viziju nereligijskog načina. Izdigavši se iznad pukih „religijskih ratova”, on daje kratak pregled sistema etike za naš zajednički svet, koji odaje puno poštovanje religiji. Sa najvišim nivoom duhovnog i intelektualnog autoriteta, Dalaj Lama upućuje podsticajnu molbu za ono što naziva „treći način”, za put ka etičkom i srećnom životu i ka globalnoj zajednici ljudi zasnovanoj na razumevanju i međusobnom poštovanju.

Izvan religije je suštinska izjava Dalaj Lame, nacrt za sve one koji odluče da se ne identifkuju sa religijskom tradicijom, ali ipak žude za životom ispunjenim duhovnošcu dok rade na ostvarenju boljeg sveta.Povez knjige : mek

Strana : 136

Format knjige : 150 x 230 mm

Pismo : latinica

 

 

Informacije

SKU
9788660357139
Težina
0.3 kg
Proizvođač
Broj strana:
136
Format
15 X 23 cm
Jezik
srpski
Izdavač
HARMONIJA
Godina izdanja knjige
2020
Pisac
Dalaj Lama X IV
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek

Preporučeni proizvodi