Izgubljena biblija - Igor Bergler

1.099,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Kod proizvoda - SKU 9788610023138
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Najveća zavera svih vremena potekla je iz Transilvanije pre pet stotina godina.
Tajna organizacija toliko moćna da kontroliše vlade, medije i internet sprema se da zada završni udarac. Svet je u opasnosti...

Profesor Čarls Bejker zvanično se nalazi u Segešvaru da bi prisustvovao konferenciji najpoznatijih svetskih istoričara. Međutim, nezvaničan razlog njegovog dolaska u rodno mesto princa tame, ozloglašenog grofa Drakule, jeste da razotkrije dugo skrivanu porodičnu tajnu. Ipak, moraće da promeni planove kada ga lokalna policija pozove da pomogne u rešavanju neobičnog ubistva. Na mestu zločina nalaze se tela tri muškarca: jedan on njih nema uši, drugi oči, a treći jezik. Ali sva trojica imaju tetovažu nečastivog na vratu, a njihova tela postavljena su tako da formiraju obrnuti krst. Tragajući za retkim artefaktima i rešavajući složene zagonetke, Čarls će otkriti opasnu zaveru moćne organizacije koja vekovima vlada svetom. Jedino što može da ih zaustavi jeste tajna poruka koju je Vlad Cepeš sakrio u Gutenbergovoj Bibliji, prvoj knjizi ikada odštampanoj. 

Od srca Transilvanije i Praga, preko Londona i Vašingtona pa sve do Bolonje, prošlost i sadašnjost prepliću se u lavirintu misterija sazdanom od drevne legende o Drakulinom maču i monahu koji je prodao dušu đavolu.

                                                    

 

Povez knjige : broširani

Strana : 384

Format knjige : 145x205 mm

Pismo : latinica 

Informacije

SKU
9788610023138
Kategorije
Težina
0.49 kg
Proizvođač
Broj strana:
384
Format
14,5x20,5 cm
Jezik
srpski
Izdavač
VULKAN IZDAVAŠTVO
Godina izdanja knjige
2018
Pisac
Igor Bergler
Pismo
latinica
Povez knjige
Mek